Who is online

We have 503 guests online
24 Jan
Κοπή τη ΔΑΠίτα 2012 (Opa Party) @ Living Room
Published in Nightlife
 
Rate this item
(1 Vote)

Για να κόψει κομμάτι βασιλόπιτας στους φίλους και στα μέλη της, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης θα χρειαζόταν τη συνδρομή, όχι ενός, αλλά σίγουρα 2-3 ζαχαροπλαστείων!

Κοπή τη πίτα για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Living Room την περασμένη Πέμπτη και ο κόσμος είχε κυριολεκτικά κατακλύσει το νεοσύστατο μαγαζί απ’ άκρη σ’ άκρη συγκρίνοντας τη βραδιά με αυτή του Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων όταν και είχε επικρατήσει ανάλογος πανικός.

Σε αυτή τη… «γαλάζια» βραδιά τον κύριο λόγο είχαν τα ελληνικά καθώς η OPA night της Τρίτης μάλλον δεν βρήκε το τέλος της και είπε να συνεχίσει ακόμη και δύο μέρες μετά να σηκώνει στις μπάρες τον κόσμο και να «ταράζει» τα κορμιά που… «ζαλισμένα» απ’ το ποτό (όχι δεν χόρευαν μάμπο) έφεραν τα πάνω κάτω!

Φοιτητές είμαστε δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω… Στο τραγούδι ήταν η Δήμητρα Μαυρογιάννη και ο Δημοσθένης Σφήκας, στα πλήκτρα ο Αποστόλης Μυρογιάννης και στο μπουζούκι ο Λευτέρης Παπαμακαρίου που συνέδραμαν τα μέγιστα για να περάσουμε εμείς καλά και όλοι μαζί καλύτερα!



  • Photo Shooting : Γωγώ Ψοφογιαννάκη
  • Photo Editing : Ξανθή Τινέλλη


φωτογραφίες