Πέμπτη, η καλύτερη μέρα για σεξ...

Πέμπτη, η καλύτερη μέρα για σεξ...

    Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012

Μερικές φορές είναι άξιο απορίας πώς οι επιστήμονες εμπνέονται τα αντικείμενα που μελετούν.

Όπως και να ‘χει, μια ακόμα απορία λύθηκε: Η Πέμπτη είναι η καλύτερη ημέρα για σεξ (ή μάλλον, η μέρα για το καλύτερο σεξ). Αυτό αποφάνθηκε μελέτη του «London School of Economics & Political Science» που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Psychology Today»…

Όπως έδειξε η έρευνα, τις Πέμπτες το ανθρώπινο σώμα παράγει πιο ενεργές σεξουαλικές ορμόνες και επιπλέον η χημεία μεταξύ των δύο συντρόφων είναι αισθητά πιο δυνατή σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες. Στους αντίποδες, η Τρίτη αποδεικνύεται, σύμφωνα με τη μελέτη, η χειρότερη μέρα που θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει για να κάνει σεξ.

Στα συμπεράσματα της έρευνας αναφέρεται επίσης ότι οι πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ενδείκνυνται για σεξουαλική επαφή, καθώς τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες εκτοξεύονται στα ύψη και το επίπεδο οιστρογόνων στις γυναίκες πενταπλασιάζεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παλαιότερη έρευνα του «London School of Economics & Political Science» έδειξε ότι η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι ημέρες όπου αποδίδουμε περισσότερο στην εργασία μας. Επίσης τις Πέμπτες έχουμε μακράν την καλύτερη διάθεση, καθώς βλέπουμε το Σαββατοκύριακο να είναι πλέον πολύ κοντά (όπως άλλωστε ξέρουν ακόμα και όσοι δεν είναι σπουδασμένοι επιστήμονες).

  • Πηγή: akous.gr
Αυτά τα έχεις διαβάσει;