40 χρόνια Egglezos Hair Design! Ανακυκλώστε τα παλιά προϊόντα περιποίησης με νέα της Redken!

40 χρόνια Egglezos Hair Design! Ανακυκλώστε τα παλιά προϊόντα περιποίησης με νέα της Redken!

    Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Tο Κομμωτήριο EGGLEZOS HAIR DESIGN γιορτάζει 40 χρόνια δημιουργίας στο χώρο της κομμωτικής στη Λέσβο

Την μακρά ιστορία του κομμωτηρίου ξεκίνησε το 1968 ο Τάκης Εγγλέζος ο οποίος μετέδωσε την όρεξη, τη φαντασία και το μεράκι του στον γιο του Γιώργο.

Τα τελευταία 20 χρόνια στην οδό Θεοφράστου 2 το κομμωτήριο EGGLEZOS HAIR DESIGN υπό τις οδηγίες του Γιώργου Εγγλέζου παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες και τα εξειδικευμένα προϊόντα κομμωτικής ακολουθώντας τις τάσεις των μεγάλων σχολών του κόσμου.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη μεγάλη μας επέτειο και ενημερωθείτε για ό,τι αφορά τις ανάγκες των μαλλιών σας από το άριστα καταρτισμένο μας προσωπικό.

  • Σε συνδυασμό με την μεγάλη μας επέτειο σας ενημερώνουμε πως στο κομμωτήριο μας μπορείτε να βρείτε τις βαφές CHROMATICS by REDKEN, την καλύτερη επαγγελματική βαφή που υπάρχει, χωρίς αμμωνία, άοσμη, με 100% κάλυψη λευκών, ιριδίζοντα χρωματικά αποτελέσματα και μοναδική υφή που αφήνει τα μαλλιά σε κατάσταση σαν να έχουν κάνει θεραπεία. 
  • Σε επίπεδο υπηρεσιών, μπορείτε να δοκιμάσετε και την νέα μοναδική υπηρεσία ΛΕΙΑΝΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ SMOOTH LOCK, που διαρκεί για μέχρι και 13 λουσίματα χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Αν πάλι σας αρέσουν τα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά η ολοκαίνουρια σειρά CURVACEOUS by REDKEN θα σας δώσει αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ανακύκλωση παλαιών προϊόντων

Το κομμωτήριο EGGLEZOS HAIR DESIGN σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Redken κάνουν την ανακύκλωση… ευκαιρία!

Φέρτε μας οποιαδήποτε άδεια συσκευασία προϊόντος και κερδίστε δώρα καθώς και 25% έκπτωση σε προϊόντα REDKEN και υπηρεσίες του κομμωτηρίου μας για το μήνα Νοέμβριο!

Επίσης πάρτε μέρος στην κλήρωση για ένα μαγικό Σαββατοκύριακο!

Κλείσε ραντεβού!

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο τηλ. 22510 26608 ή στο χώρο του κομμωτηρίου στην οδό Θεοφράστου 2

Αυτά τα έχεις διαβάσει;