Όσα δεν ξέρουμε για τον γυναικείο oργασμό!

Όσα δεν ξέρουμε για τον γυναικείο oργασμό!

    Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα το περιοδικό TIME!

Να μερικά πράγματα που έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες και εμείς δεν έχουμε ιδέα. Τα φέρνει στην δημοσιότητα σε άρθρο του, το έγκυρο περιοδικό ΤΙΜΕ.

1) Στο παρελθόν, όταν δεν υπήρχε ηλεκτρισμός και φωτορύπανση, οι γυναίκες είχαν περίοδο με την νέα σελήνη (όταν οι νύκτες ήταν πολύ σκοτεινές) και ωορηξία στην πανσέληνο (που είχε περισσότερο φως). Τώρα όμως το σώμα τους αδυνατεί να συντονιστεί με τον κύκλο του φυσικού φωτός.

2) Ακούγεται απίστευτο αλλά οι γυναίκες μπορεί και να μείνουν έγκυες, 5 με 8 ημέρες μετά την σeξουαλική επαφή, μιας και η έρευνα έδειξε ότι το σπέρμα μπορεί να ζήσει μέσα στον κόλπο.

3) Ορισμένες φίρμες γυναικείων υποδημάτων σχεδίασαν μοντέλα με ψηλά τακούνια, των οποίων η καμπύλη προσομοιάζει με την στάση που παίρνει η λεκάνη της γυναίκας όταν έχει οργασμό. Ομως όταν οι γυναίκες φορούν τόσο ψηλά τακούνια, ήδη καταδικάζουν την λεκάνη τους να έχει θέση σύσπασης, γεγονός που κάνει πιο δύσκολο τον oργασμό!

4) Μελέτες αποδικνύουν ότι οι γυναίκες που έχουν οργασμούς είναι πιο δημιουργικές και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αλλά ισχύει και το αντίστροφο. Οταν είναι δημιουργικές και ασφαλείς με τον εαυτό τους, έχουν και καλύτερους oργασμούς.

5) Ορισμένες καρέκλες, ανάλογα με το ντιζάϊν τους, μπορεί να προκαλέσουν σeξουαλικό ερeθισμό στις γυναίκες, διότι όπως κάθονται πιέζονται ορισμένες νευρικές απολήξεις.

6) Από την άλλη, αν κάνουν καθιστική ζωή, έχουν δυσκολότερα oργασμό.

7) Η ανατομία στις νευρικές απολήψεις των γεννητικών οργάνων των γυναικών δεν είναι πανομοιότυπη. Κοινώς για να κηνυγήσουν και να πετύχουν την ηδονή, πρέπει κάθε μια να ακολουθήσει ελαφρώς διαφορετικές διαδρομές.

8) Η αφυδάτωση είναι εχθρός του οργασμού. Το νερό βοηθά στην σωστή κυκλοφορία όλων των υγρών του σώματός μας.

9) Οι σπασμοί που νιώθει η γυναίκα στον οργασμό, είναι η προσπάθεια του κόλπου της, να συγκρατήσει το σπέρμα.

10) Τεχνικά όλες ολα τα γυναικεία σώματα είναι φτιαγμένα για να έχουν οργασμό. Αλλο τώρα γιατί δεν τον αισθάνονται όλες οι γυναίκες...

Αυτά τα έχεις διαβάσει;