Παγκόσμιο κάλεσμα για ταυτόχρονο οργασμό

Παγκόσμιο κάλεσμα για ταυτόχρονο οργασμό

    Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Παγκόσμιο κάλεσμα για…κοινό ταυτόχρονο οργασμό απευθύνει η οργάνωση globalorgasm.com, με την αφορμή του αυριανού χειμερινού ηλιοστασίου.

Η οργάνωση καλεί όλο τον πληθυσμό της Γης, είτε με τον άνθρωπο τους είτε κατά μόνας να έρθουν σε οργασμό ακριβώς στις 13:11 ώρα Ελλάδας, αύριο Σάββατο. Μάλιστα σημειώνεται στην πρόσκληση του οργασμού ότι εκείνη την ώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την παγκόσμια ειρήνη.

Οι εμπνευστές της ιδέας Ντόχα Σίχαν και Πόλ Ρέφερ από την Καλιφόρνια πιστεύουν-ή τουλάχιστον έτσι λένε- ότι η μαζική επίκληση θετικών συναισθημάτων κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου οργασμού θα μετατρέψει τον βίαιο κόσμο μας σε τόπο γαλήνιο και ευτυχισμένο.

Πάντως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια. Έχουν στο πλευρό τους και το Global Consciousness Project του πανεπιστημίου Πρίνστον και περισσότερη εγκυρότητα στο προτζεκτ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια του 2013 έφτασαν σε οργασμό 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι το λεπτό. Άνδρες και γυναίκες είχαν συνολικά μέσα στο έτος 2,5 δισεκατομμύρια οργασμούς.

  • Πηγή: lifo.gr
Αυτά τα έχεις διαβάσει;