Έφτασε το LOKO και είναι... STRONG!

Έφτασε το LOKO και είναι... STRONG!

    Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της πόλης το LOKO, άνοιξε τις πόρτες του την περασμένη Παρασκευή στην οδό Κομνηνάκη (πλησίον Μουσικού Καφενείου)!

Το νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον πολύ κόσμο που το επισκέφθηκε από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, καθώς αντίκρισε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε συνηθίσει έως τώρα σε αντίστοιχα καταστήματα, εντός αλλά και εκτός ορίων του νησιού.

Είναι αντιληπτό, με την πρώτη ματιά, ότι το LOKO ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα, συστήνοντας την industrial αισθητική στον κλάδο του.

Η νέα αυτή, πρωτότυπη, αισθητική γίνεται αντιληπτή, τόσο στον χώρο και το διάκοσμο, όσο και στα προς πώληση προϊόντα, τα οποία επιλέγονται ένα προς ένα, αυστηρά από ελληνικές βιοτεχνίες, με βασικά κριτήρια την ποιότητα και την καλύτερη τιμή.

Τα προϊόντα αυτά, μάλιστα, όπως μας διαβεβαίωσαν οι «ιθύνοντες» θα ανανεώνονται ανελλιπώς σε μηνιαία βάση με νέες παραλαβές, αποφεύγοντας το ατελείωτο στοκ με στοίβες από ρούχα και αξεσουάρ που έχουν… ξεμείνει στα ράφια!

Μη σε κρατάμε, όμως, άλλο σε αγωνία… Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του LOKO! Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό για μερικά… κλικ!

Tip: Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα από το κατάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη στο Fan Page του Loko στο Facebook! Like and Win!

  • Photo Shooting: Χριστόφορος Σωμαράκης
  • Photo Editing: Χριστόφορος Σωμαράκης
Αυτά τα έχεις διαβάσει;