Τα παγκοσμίου φήμης φυτικά αρώματα και καλλυντικά «REFAN» τώρα και στη Μυτιλήνη!

Τα παγκοσμίου φήμης φυτικά αρώματα και καλλυντικά «REFAN» τώρα και στη Μυτιλήνη!

    Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

350 καταστήματα ανά τον κόσμο, τα 36 εκ των οποίων βρίσκονται στην Ελλάδα, μετρά η γνωστή και αναγνωρισμένη αλυσίδα αρωματοποιίας και καλλυντικών REFAN Perfume & Cosmetique σε μία σταθερά ανοδική πορεία αρκετών ετών.

Ο διάσημος εμπορικός οίκος, που πρόσφατα απέκτησε ένα ακόμα «αδελφάκι» στη Μυτιλήνη, ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Συγκεκριμένα, τα αρώματα με την υπογραφή REFAN πλησιάζουν σχεδόν στο απόλυτο τα «αυθεντικά», τόσο σε ποιότητα όσο και σε διάρκεια, ενώ η ποικιλία αρωμάτων –ανδρικών και γυναικείων– που θα βρεις στο κατάστημα της οδού Ερμού 149 στη Μυτιλήνη είναι πραγματικά ανεξάντλητη.

Εκτός, φυσικά, από αρώματα στο κατάστημα REFAN Perfume & Cosmetique θα βρεις μια ευρεία γκάμα καλλυντικών κάθε είδους, από SPA θαλασσοθεραπείας, μέχρι φυσικά χειροποίητα σαπούνια και αρωματοθεραπείας, κεριά μπουτίκ και αρωματοθεραπείας, άλατα λουτρών με μέταλλα και ιχνοστοιχεία από τη νεκρά θάλασσα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια, έλαια λουτρών μασάζ και έλαια βάσης.

Να τονίσουμε, επίσης, ότι όλα τα καλλυντικά REFAN είναι 100% φυτικά με αιθέρια έλαια, χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες και διαθέτουν πιστοποιητικό TUV-EN ISO 9001. Αυτό τα καθιστά πλήρως υποαλλεργικά και απολύτως κατάλληλα για κάθε τύπου επιδερμίδα.

REFAN για τη γυναίκα αλλά και για τον άνδρα λοιπόν και οι εκπλήξεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν…

Τώρα και για λίγο χρονικό διάστημα…

  • με αγορές άνω των 20€ παίρνεις ΔΩΡΟ ένα αφρόλουτρο, ενώ…
  • με αγορά κρέμας ημέρας, κρέμας νύκτας και body lotion ή Scrub σώματος, παίρνεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα άρωμα 30ml της επιλογής σου

Πολλές ακόμα εκπλήξεις και προσφορές σε περιμένουν εντός του καταστήματος!

Κάθε σταγόνα από το αγαπημένο σου άρωμα και μία ιστορία με την υπογραφή… «REFAN»...

Θα το βρεις στη Μυτιλήνη, στην οδό Ερμού 149 - Τηλ. 22510 24040

Tip: Για καθημερινές προσφορές και νέα, κάνε LIKE στο Fan Page του REFAN Λέσβου στο Facebook...

  • Photo Shooting: Χριστόφορος Σωμαράκης
  • Photo Editing: Χριστόφορος Σωμαράκης
Αυτά τα έχεις διαβάσει;