Το μεγάλου μήκους ντοκιμαντερ Eleven και η σχέση του με τη Μυτιλήνη... (+VIDEO)

Το μεγάλου μήκους ντοκιμαντερ Eleven και η σχέση του με τη Μυτιλήνη... (+VIDEO)

    Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μόλις ημέρες το επίσημο ελληνικό τραγούδι του ντοκιμαντέρ Eleven.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο χρησιμοποιεί τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να βοηθήσει παιδιά που το έχουν ανάγκη. Το ντοκιμαντέρ Eleven καταγράφει την ιστορία έντεκα εντεκάχρονων παιδιών από έντεκα χώρες του κόσμου τη στιγμή που ετοιμάζονται να δώσουν τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το επίσημο ελληνικό soundtrack του ντοκιμαντέρ, του οποίου τους στίχους και τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Λαζάρου και την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Σεραφείμ Ντούσιας, ερμηνεύουν ο Γιάννης Κότσιρας, η Ευρυδίκη Θεοκλέους και οι Goin’ Through καθώς και η παιδική χορωδία του κολεγίου Ανατόλια της Θεσσαλονίκης.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Μιχάλης Μονεμβασιώτης.

Να τονίσουμε εδώ ότι ο Σεραφείμ Ντούσιας, ο Γιώργος Λαζάρου αλλά και ο Μιχάλης Μονεμβασιώτης είναι απόφοιτοι του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στη Μυτιλήνη. Φυσικά συνέχισαν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου και αρίστευσαν.

Το επίσημο τραγούδι και video clip του Eleven Campaign, μάλιστα, επέλεξαν οι «Ράδιο Αρβύλα» για την έναρξη της τελευταίας τους εκπομπής για τη φετινή σεζόν, την Δευτέρα που πέρασε (www.youtube.com/watch?v=6rv67oxQRcs).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Περισσότερες πληροφορίες: www.elevencampaign.org

Video
Αυτά τα έχεις διαβάσει;