Παναγιώτης Καλιγαρίδης: «Με το Iron Tattoo ζω το όνειρό μου! Μου αρέσει η δουλειά μου και έχω την ευκαιρία να παίρνω μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις»

Παναγιώτης Καλιγαρίδης: «Με το Iron Tattoo ζω το όνειρό μου! Μου αρέσει η δουλειά μου και έχω την ευκαιρία να παίρνω μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις»

    Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Παναγιώτης Καλιγαρίδης, ιδιοκτήτης του Iron Tattoo Studio, μας μίλησε για το όνειρό του που έγινε πραγματικότητα, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με την τέχνη του tattoo;

Το tattoo ήταν πάντα κάτι που με εντυπωσίαζε και μου άρεσε πολύ. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε studio για να κάνω σχέδιο κατάλαβα ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά.

Ήθελα αυτά που έχω στο μυαλό μου να τα αποτυπώσω στο δέρμα. Στην αρχή έκανα μικρά σχέδια και ιδεογράμματα και στην πορεία των χρόνων έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα.

Το Iron tattoo studio έχει γίνει πραγματικότητα, μετά από πάρα πολλά σχέδια που έχω κάνει και πάρα πολλές ώρες δουλειάς.

Αντλώντας δύναμη από την οικογένεια και τους φίλους προσπαθώ συνέχεια να εξελίσσομαι μέσα από την τέχνη του tattoo.

 

Πως έζησες τα festival στα οποία έχεις συμμετάσχει;

Στα 2 χρόνια αυτά που είναι ανοιχτό το studio, μαζί με όλο το Iron team έχουμε πάρει μέρος σε 4 διεθνή festival και αυτόν τον καιρό προετοιμαζόμαστε για άλλα δύο.

Ξεκινήσαμε από την Κωνσταντινούπολη και το Instanbul International tattoo convention και λίγο μετά πήγαμε στο Cyprus Annual tattoo convention στην Κύπρο.

Πολύ δυνατές εμπειρίες, όμορφες στιγμές και μεγάλη υπερηφάνεια για τις πρώτες μας συμμετοχές. Αργότερα πήραμε μέρος στο Athens international tattoo convention, ένα festival μεγάλης εμβέλειας όπου γνωρίσαμε καινούριους φίλους και βρεθήκαμε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Για το τέλος αφήσαμε την Θεσσαλονίκη και το 2ο Balkan Thessaloniki tattoo convention, με πολύ άγχος και πολλές ώρες δουλειάς αλλά και γέλιου.

Όλες μας οι συμμετοχές ήταν ξεχωριστές εμπειρίες για μένα και για τους φίλους που ήρθαν μαζί μου.

 

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Βλέποντας το μέλλον με πολύ αισιοδοξία, αυτή την εποχή προετοιμάζομαι για άλλα 2 festival μέσα στο 2016.

Αρχικά θα βρεθούμε στην Κύπρο στο 4ο Annual tattoo convention στις 4 - 5 και 6 Μαρτίου και λίγο αργότερα, στις 16 και 17 Απριλίου στο Bulgaria tattoo expo στην Βουλγαρία.

Υπάρχει μεγάλη πίεση γιατί είναι 2 festival μέσα σε ένα μήνα και θέλω να είμαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι μεγάλες, με κάνουν όμως εξελίξιμο και αυτό είναι που με γεμίζει ενέργεια για να συνεχίσω.

Ουσιαστικά ζω το όνειρό μου, έχω το δικό μου studio, μου αρέσει όσο τίποτα η δουλειά μου κι έχω την ευκαιρία να παίρνω μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις, έχοντας πάντα μαζί μου και τους φίλους.

Περνάω πολλές ώρες στο studio, κάτι το οποίο είναι απαιτητικό αλλά μου δίνει την απαραίτητη δύναμη για να ανταπεξέλθω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα σχέδια μου.

 

Μια ευχή για το μέλλον;

Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Iron team, που με στηρίζει δυναμικά σε όλες μου τις προσπάθειες και να τονίσω ότι είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να ζήσει την εμπειρία ενός festival.

Ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στο Foititelia.gr για αυτή την συνέντευξη και την παρουσίαση της δουλειάς μου και τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία γιατί αυτά είναι που μας κρατάν όρθιους τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

 

Ευχαριστούμε κι εμείς θερμά τον Παναγιώτη και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια!

Το Iron Tattoo Studio θα το βρείτε στην Μυτιλήνη, στην οδό Χρυσομαλλούσης 6.

Τηλέφωνο: 22510 - 41325, Κινητό: 6972 - 540817

Facebook Fan Page: Iron Tattoo

Αυτά τα έχεις διαβάσει;