2ο Κυνήγι Θησαυρού Λέσβου 2016 - 1ο Βραβείο 1000€! Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!

2ο Κυνήγι Θησαυρού Λέσβου 2016 - 1ο Βραβείο 1000€! Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!

    Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Η Οργανωτική Επιτροπή της Λεσβιακής Αποκριάς 2016: «Τα Γιούνια», γνωστοποιεί ότι φέτος, όπως και πέρυσι, κατά τη διάρκεια των Απόκρεω θα διοργανωθούν στην πόλη της Μυτιλήνης διάφορες καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Ανάμεσα σ’ αυτές, πρωτεύοντα ρόλο θα διαδραματίσει και πάλι το παιχνίδι με τίτλο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», το οποίο θα διαρκέσει 10 ολόκληρες ημέρες (4 - 14 Μαρτίου 2016) και θα αποτελέσει τη «ραχοκοκαλιά» πάνω στην οποία θα βασίζονται όλες σχεδόν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης.

Το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια κάθε Καρναβαλιού. Προσφέρει έντονες εμπειρίες και συγκινήσεις, δημιουργεί δυνατές φιλίες και αποτελεί από μόνο του πόλο έλξης για τη συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Έχει έντονα διδακτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα, ενώ αναπτύσσει σε μεγάλο βαθμό την οξυδέρκεια και το πνεύμα συνεργασίας των συμμετεχόντων, αφού οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν γρίφους, ασκήσεις περιήγησης μέσα από κρυμμένα ενδεικτικά στοιχεία διασκορπισμένα σε ολόκληρη τη πόλη και διαγωνισμούς με παιχνίδια πλατείας. Οι δράσεις αυτές «αναστατώνουν» την πόλη και μεταφέρουν σε κάθε άκρη της το καρναβαλικό πνεύμα, ενώ τα θέματα έχουν ως βάση τον πολιτισμό, την ιστορία και τους ανθρώπους της πόλης μας.

Το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», επιφυλάσσει πλήθος εκπλήξεων, συγκινήσεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, απρόοπτων και ανατροπών για τους συμμετέχοντες «κυνηγούς», αλλά και για το κοινό που θα εισπράξει την όλο ζωντάνια και φρεσκάδα αναζήτηση και θα παρακολουθήσει τα θεαματικά και χιουμοριστικά παιχνίδια. 

Το «παιχνίδι» παίζεται από ομάδες καρναβαλιστών, οι οποίες αποτελούν τα πληρώματα που συμμετέχουν. Κάθε πλήρωμα καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα πλήθος προκλήσεων, που τίθενται από την Οργανωτική Επιτροπή. Οι δραστηριότητες βαθμολογούνται και νικητής αναδεικνύεται το πλήρωμα με την υψηλότερη βαθμολογία (1.000 ευρώ το έπαθλο για το πρώτο πλήρωμα).

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει δημιουργήσει μία ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://lesvostreasure.wordpress.com, με όλες τις χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι. Επιπλέον στην ιστοσελίδα αυτή, υπάρχουν οι όροι και η διαδικασία για τη συμμετοχή ενός πληρώματος στο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού». 

Όσοι μαθητές, φοιτητές ή ενήλικες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν συγκροτώντας ομάδες – πληρώματα (παρέες, οικογένειες, φορείς, επιχειρήσεις, κ.α.), πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή με ηλεκτρονικό τρόπο, αφού ενημερωθούν από την παραπάνω ιστοσελίδα (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 2 Μαρτίου 2016). 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη της Οργανωτικής Επιτροπής του «Κρυμμένου Θησαυρού»

Νίκη Ζουμπούλη, τηλ. 22510 61916 & 6983 113002, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Πηγή: lesvosreport.gr
Αυτά τα έχεις διαβάσει;