Θέρμα SPA - Mytilini Hot Springs

Θέρμα SPA - Mytilini Hot Springs

    Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Σε απόσταση περίπου 7χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού, στο δρόμο Μυτιλήνης - Καλλονής και στην ανατολική μεριά του κόλπου της Γέρας, θα συναντήσεις το Therma Spa, τα «Θέρμα» όπως θα ακούσεις να τα αποκαλούν οι ντόπιοι.

Ένας νέος χώρος, ιδιαίτερα προσεγμένος και συνεχώς βελτιούμενος, με εξαιρετική αισθητική και μοναδικές υπηρεσίες, που δένει με αρμονία το τρίπτυχο «Ίαση - Χαλάρωση - Τοπίο».

Απόλαυσε τις ευεργετικές ιδιότητες του ιαματικού νερού που αναβλύζει από τα έγκατα της γης σε θερμοκρασία 39.5 βαθμών κελσίου και που οδηγείται στις δύο χωριστές πισίνες (για άνδρες και γυναίκες) με μαρμάρινους κρουνούς!

Ξεχωρίζει για την ομορφιά της η γυναικεία πισίνα η οποία είναι αρκετά ευρύχωρη, ιδανική ακόμα και για κολύμπι.

Το συνεχές χαλαρωτικό βουητό, το φως που μπαίνει από την οροφή και η θέα του κόλπου της Γέρας που φαίνεται από το παράθυρο συνθέτουν ένα άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Στο χώρο της υποδοχής και του cafe μπορείς να απολαύσεις το ρόφημά σου, ακόμη και ένα light launch.

Το Therma Spa αποτελεί, επίσης, μία πολύ καλή ιδέα για δώρο σε φίλους. Προπληρώνεις τις υπηρεσίες που επιθυμείς και παίρνεις στο χέρι μία καλοσχεδιασμένη Gift Card, την οποία στη συνέχεια την προσφέρεις στον φίλο (ή τη φίλη) σου και εκείνος την εξαργυρώνει, απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες που εσύ του έχεις δωρίσει!

Υπηρεσίες: Ιαματικά Λουτρά, Τζακούζι, Μασάζ, Light Launch.

Στα προσεχώς: Νέοι χώροι μασάζ (ατομικοί ή λίγων ατόμων), Τούρκικο Χαμάμ, Σάουνα, Εξωτερική πισίνα, Θαλασσοθεραπεία στην παραλία και πολλά άλλα.

Τηλέφωνο: 22510 41503 | Website: www.thermaspalesvos.com | Facebook Page: Therma Spa Mytilini

Αυτά τα έχεις διαβάσει;