Καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών από την ομάδα του Iron Tattoo Studio

Καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών από την ομάδα του Iron Tattoo Studio

    Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016

Το Iron Tattoo Studio, βαδίζοντας ήδη στον 3ο χρόνο λειτουργίας του, με συνεχόμενα ανοδική πορεία και πιο εξελιγμένο από ποτέ, αποτελεί την top επιλογή στο νησί μας στην τέχνη του tattoo.

Ανανεωμένο με μεγαλύτερη ομάδα, πλουραλισμό και φρέσκες ιδέες για τα σχέδιά σας, συνδυάζουν την ζεστασιά του χώρου, με πλήρη υγειονομική κάλυψη, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και τα ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς.

Το Iron Tattoo Studio, μάλιστα, καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές με το παρακάτω μήνυμα: 

«Καλωσορίζουμε τους πρωτοετείς φοιτητές στην Μυτιλήνη και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, καλό κουράγιο και να απολαύσουν την φοιτητική τους ζωή στο έπακρο!

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά στο studio μας και να κάνουμε πραγματικότητα τα  tattoo που έχετε ονειρευτεί.

Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του σχεδίου σας, με δικά μας πρωτότυπα και εμπνευσμένα projects, για να τονίσουμε την διαφορετικότητα και το προσωπικό style του καθένα ξεχωριστά. 

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο και το Foititelia.gr για την στήριξη και την αγάπη που μας δείχνουν, μιας και αυτοί είναι που μας εμπνέουν για να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι!

Iron team, Join the family»

Θα το βρείτε στην Μυτιλήνη, στην οδό Χρυσομαλλούσης 6.

Τηλέφωνο: 22510 - 41325, Κινητό: 6972 - 540817

Facebook Fan Page: Iron Tattoo

Αυτά τα έχεις διαβάσει;