Τεράστια επιτυχία ο μαραθώνιος Tattoo από το Iron Tattoo Studio με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Τεράστια επιτυχία ο μαραθώνιος Tattoo από το Iron Tattoo Studio με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

    Τρίτη, 02 Μαίου 2017

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διήμερος μαραθώνιος Tattoo που έγινε για καλό σκοπό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, από το Iron Tattoo Studio το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου.

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που έσπευσε να «χτυπήσει» το στίγμα του αυτισμού κάνοντας τατουάζ ένα παζλάκι.

Όλα τα έσοδα από το διήμερο διατέθηκαν στην Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (www.kpechios.gr).

Ο ιδιοκτήτης του Iron Tattoo Studio, Παναγιώτης Καλλιγαρίδης, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση του event, με μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook:

«Μετά από ένα πολύ δυνατό διήμερο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τον Γιώργο Κουρμά (Tok Tattoo) που έδωσε σεμινάριο συναδελφικής αλληλεγγύης και θετικής ενέργειας και τα κορίτσια από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, για την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που χάρισαν στο event μας.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας, Stixis tattoo supplies, Μουσικό Καφενείο, Αρτοποιείο το Στάχυ, Εμπόριο πρώτων υλών αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής Μουφλουζέλλης-Βερβερέλης, εφημερίδα Εμπρός, ΕΡΤ Αιγαίου και Βιβλιοπωλείο Paperland.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμισε με χαμόγελα το στούντιο μας, όχι μόνο για τα παζλάκια αλλά και για την υποστήριξη που μας έδωσε την ώθηση να “χτυπάμε” το στίγμα και τις διακρίσεις για δύο συνεχόμενες μέρες!

Με εκτίμηση,

Iron tattoo

Join the family».

Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια στο Iron Tattoo Studio για την πρωτοβουλία και για την πολύ καλή διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης.

Το Iron Tattoo Studio θα το βρείτε στην Μυτιλήνη, στην οδό Χρυσομαλλούσης 6.

Τηλέφωνο: 22510 41325, Κινητό: 6972 540817

Facebook Page: Iron Tattoo

Αυτά τα έχεις διαβάσει;