`Τρελοκομείο` οι παραγωγοί του Astra Radio 93,2

`Τρελοκομείο` οι παραγωγοί του Astra Radio 93,2

    Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και τα μικρόφωνα του ASTRA 93,2 πήραν πάλι ζωή αφού επέστρεψε το ενεργητικό και πασίγνωστο team του σταθμού μετά από απουσία ενός μηνός λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Νίκος Λεβεντέλλης, Μαρία Λημναίου και Αφροδίτη Σταυράκη μπήκαν και φέτος φορτσάτοι και πανέτοιμοι στο ραδιοφωνικό παιχνίδι της πόλης με άκρως ανεβασμένη διάθεση και ιδιαίτερα ανανεωμένο πρόγραμμα. Βασικό στοιχείο οι αλλαγές στη ροή του προγράμματος οι οποίες οδήγησαν τις γυναικείες παρουσίες σε διαφορετικές χρονικές ζώνες. Οι αλλαγές γνωστοποιήθηκαν εδώ και αρκετές ημέρες από τα ραδιοφωνικά trailers που ακούγονταν συχνά πυκνά από τη συχνότητα του ASTRA.

Η Μαρία Λημναίου γνωστή και μη εξαιρετέα για την χαρακτηριστικά δημοφιλή της παρουσία στα ερτζιανά εδώ και δέκα περίπου χρόνια πήρε τις "κατσαρόλες" της, τα έψησε με την...αστρολόγο της, αναζήτησε νέες στήλες και πλέον γίνεται ένα με το κοινό της κάθε μέρα 9 με 12. Ωστόσο οι ακροατές παίρνουν μία πρώτη γεύση από την υπέροχη φωνή της και τη χιουμοριστική της διάθεση 8 με 9 όπου αποτελεί το ένα μισό από ένα δίδυμο που αναμένεται να σαρώσει.
Ποιος βρίσκεται στην άλλη όχθη; Μα βέβαια ο ένας, ο απόλυτος, ο διαχρονικός, all time classic αγαπημένος μικρών και μεγάλων Νίκος Λεβεντέλλης. Έχοντας φτιάξει εδώ και χρόνια τη δική του κερκίδα στα FM αποτελεί κάθε πρωί 7 με 9 τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του. Μας ενημερώνει για την κίνηση στους δρόμους, για οτιδήποτε περίεργο κινείται στον αέρα ενώ 8 με 9 δημιουργεί στιγμές σπαρταριστού γέλιου πειράζοντας τη Μαρία διαμορφώνοντας non stop ατάκες. Η αθλητική ενημέρωση με το Στρατή Τσιτώντα είναι μία νέα στήλη που κάνει το "Πρωινό στα FM" ακόμη πιο δελεαστικό. Φυσικά must της εκπομπής αποτελούν τα σπαρταριστά ανέκδοτα στα οποία ο Νίκος δίνει ρέστα γέλιου...

Τη σκυτάλη αναλαμβάνει τελευταία αλλά όχι καταϊδρωμένη η Αφροδίτη Σταυράκη η οποία μετακόμισε πλέον στη ζώνη 12 με 3. Η αγαπημένη ραδιοφωνική φωνή μεταφέρει το κοινό στα άδυτα της showbizz αφού έχει δηλώσει πολλάκις ότι το κουτσομπολιό κυλάει στο αίμα της. Συνεχίζει και φέτος να μοιράζει συμβουλές ομορφιάς χάρη στην τηλεφωνική παρουσία της αισθητικού Κωνσταντίνας Σταμάτη ενώ φέτος τα movie gossip με το Γιάννη Κολυβά θα ανήκουν στη δικαιοδοσία της εκπομπή της. Δύο φορές την εβδομάδα αναζητά τη συνάδελφο της Μαρία Λημναίου σε κάποιο από τα γνωστά στέκια της πόλης μεταφέροντας στα ερτζιανά τον παλμό που επικρατεί έξω από το στούντιο.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του ASTRA αποτελεί τόσο το ειδικά διαμορφωμένο Playlist των τραγουδιών που επιμελείται προσεκτικά ο Νίκος Μυλωνάς αλλά παράλληλα η άριστη χημεία που επικρατεί μεταξύ της δημοφιλούς ραδιοφωνικής παρέας. Ο Νίκος και τα... κορίτσια του υπόσχονται και φέτος να αποδείξουν εμπράκτως ότι το πρόγραμμα του ASTRA είναι....αστέρι! Επίσης κάθε μέρα η Γιώτα Τσιμπρικίδου θα κρατά συντροφιά στους ακροατές του ASTRA τις απογευματινές ώρες με αγαπημένες μουσικές επιλογές.

Συντονιστείτε στους 93,2 και καλές ακροάσεις!

Αυτά τα έχεις διαβάσει;