Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων - Δεκέμβριος 2006

Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων - Δεκέμβριος 2006

    Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2006

Η ορκωμοσία των αποφοίτων (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) των τμημάτων "Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας", "Γεωγραφίας", "Κοινωνιολογίας" και "Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας", πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 12 το μεσημέρι, ενώ χτες την ίδια ώρα είχε πραγματοιποιηθεί στον ίδιο χώρο η ορκωμοσία των αποφοίτων των τμημάτων "Επιστημών της Θάλασσας" και "Περιβάλλοντος".

 

Η τελετή ξεκίνησε με τη μουσική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου "Φαντασία" που έπαιξαν και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα αλλά και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα! Ακολούθησε χαιρετισμός του Πρύτανη Καθηγητή κ. Ανδρέα Ι. Τρούμπη, χαιρετισμός του προέδρου του τμήματος Περιβάλλοντος και προέδρου του συμβουλίου Κοσμητείας της σχολής καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Χαλβαδάκη και χαιρετισμός της προέδρου του τμήματος Επιστημών της θάλασσας, καθηγητή κ. Μιχάλη Καρύδη.

Στη συνέχεια πραγματοιποήθηκε η καθομολόγηση - απονομή Διπλωμάτων των προγραμμάτων Μεταπτυχιακών σπουδών και η καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων των τμημάτων της σχολής Κοινωνικών επιστημών.

Εδώ να σημειώσουμε ότι δώθηκαν πτυχία τιμής ένεκεν στους φοιτητές του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Νικολογιάννη Α. Νικόλαο και Τοπουζλή Π. Νικόλαο που σκοτώθηκαν σε τροχαία ατυχήματα πριν αποφοιτήσουν.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους και πάντα επιτυχίες στη ζωή!

Το βράδυ αναμένονται μεγάλες στιγμές στο επίσημο πάρτυ αποφοίτων που διοργάνωσαν ο "Σύλλογος Αποφοίτων" του τμήματος Πολιτισμικής τεχνολογίας και Επικοινωνίας και το δικό μας site "foititelia.gr" στον Κάβουρα!

Αυτά τα έχεις διαβάσει;