Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων - Δεκέμβριος 2007

Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων - Δεκέμβριος 2007

    Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2007

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην τελετή απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων και πτυχίων που πραγματοποιήθηκε χτες και προχτές στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης! Την πρώτη ημέρα ορκίστηκαν οι απόφοιτοι (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) των τμημάτων "Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας", "Γεωγραφίας" και "Κοινωνιολογίας", ενώ την δεύτερη, οι απόφοιτοι των τμημάτων "Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας", "Επιστημών της Θάλασσας" και "Περιβάλλοντος"!

Η Τελετή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Πρύτανη, Καθηγητή κ. Ανδρέα Ι. Τρούμπη, του Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητή κ. Ηλία Κουρλιούρου ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί των προέδρων των τμημάτων. Στη συνέχεια πραγματοιποιήθηκε η Καθομολόγηση των αποφοίτων των προγραμμάτων των Μεταπτυχιακών σπουδών και των προπτυχιακών και η απονομή των Πτυχίων! Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή χρηματικών βραβείων στους πρωτεύσαντες αποφοίτους των τμημάτων!

Το γιορτινό κλίμα της τελετής επισκίασε η αναγγελία απονομής - τιμής ένεκεν - του μεταπτυχιακού διπλώματος του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών "Γυναίκες και Φύλα: Ανθρωπολογικές και Ιστορικές Προσεγγίσεις", όπως αποφάσισε η σύγκλητος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, στη φοιτήτρια Πορίκη Ναταλία που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο το Καλοκαίρι που πέρασε.

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησαν, όπως κάθε χρόνο, οι φωτογραφίες των αποφοίτων με φίλους και συγκενικά πρόσωπα!

Καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους και κάθε επιτυχία!

Αυτά τα έχεις διαβάσει;