Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων - Φεβρουάριος 2009

Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων - Φεβρουάριος 2009

    Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009

Στιγμές γεμάτες συγκίνηση και όνειρα, έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή καθομολόγησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών αποφοίτων, της Σχολής Περιβάλλοντος και Σχολής Κοινωνικών Επιστημών! Η απονομή των πτυχίων και διπλωμάτων έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης, την Δευτέρα και Τρίτη, 23 και 24 Φεβρουαρίου αντίστοιχα!

Το θέατρο είχαν γεμίσει οι οικογένειες των πτυχιούχων, καθώς και οι φίλοι τους! Εκεί ήταν, επίσης και πολλοί καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπως ο Αντιπρύτανης Κώστας Ζώρας,ο Προέδρος Αν. Καθηγητής Πολιτισμικής Πληροφορικής Παπαγεωργίου Δημήτρης,ο Αν. Καθηγητής Γεωργαφίας Νικόλαος Σουλακέλλης,ο Αν. Καθηγήτης Κοινωνιολογίας Ιωάννης Κάλλας και ο Αν. Καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας Εξερτζόγλου Χαρίλαος!

Η λιτή τελετή ολοκληρώθηκε με την παραλαβή των διπλωμάτων τους από τους πτυχιούχους! Αναγγέλονταν τα ονόματά τους και μετά απο χειραψία με τον Κ.Ζώρα και τον Αν. Καθηγητή της αντίστοιχης σχολής, τα κρατούσαν πλέον στα χέρια τους, έχοντας έτσι περάσει σε ένα άλλο στάδιο της ζωής τους! Ακολούθησαν, βέβαια οι καθιερωμένες φωτογραφίες με τις οικογένειες, τους φίλους αλλά και τους καθηγητές που τους δίδασκαν για χρόνια!

Να ευχηθούμε κι εμείς, με τη σειρά μας, στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και μόνο επιτυχίες!

Video
Αυτά τα έχεις διαβάσει;