Congas - Molyvos

  • Tips: - Caribbean σκηνικό
    - Δίπλα στη θάλασσα
    - Με θέα το γραφικό λιμάνι του Μολύβου
    - Ευφάνταστα Cocktails
    - Αξέχαστες στιγμές
  • Προσφορές:

Ωστόσο, η τριήμερη εξόρμησή μου στον ανεπανάληπτο Μόλυβο, ένεκα πρωτομαγιάς, ήταν σχεδιασμένη από καιρό. Τίποτα δεν μπορούσε να την εμποδίσει και μάλιστα με τον υδράργυρο να «χαϊδεύει» τους 30 βαθμούς, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο ιδανική! Αυτή η πραότητα που αποπνέει το παραδοσιακό τοπίο του Μολύβου δεν περιγράφεται. Όμως όταν κάτι τέτοιες εικόνες «μπλέκονται» αρμονικά με τα καλοκαιρινά σύμβολα, τότε ο τόπος γίνεται ολοένα και πιο ελκυστικός.

Καλοκαιρινά σύμβολα; Θάλασσα, ήλιος, beach bar, μουσική, χορός και focus σε δροσιστικά ροφήματα, μοναδικά cocktails, ελαφριά κουζίνα. Το Congas Beach Bar στην παραλία του Μολύβου, προέκυψε ως μια περίεργη ανακάλυψη. Ξέρετε, κάτι ακούς να συμβαίνει και εσύ απλά ακολουθείς τον ήχο. Κατέβηκα τα σκαλοπάτια και βρέθηκα τετ α τετ με το opening πάρτι του.

Πραγματικά εξεπλάγην με την ανεβασμένη διάθεση και τη χαρά που διαγραφόταν στα πρόσωπα όσων ήταν εκεί. Τα ντεσιμπέλ, των ομολογουμένως ξεχωριστών μουσικών επιλογών των dj’s που εναλλάσσονταν στα decks, χτυπούσαν κόκκινο.

Ο χορός αμείωτος! Θα έλεγα πως δεν κάθισα ούτε λεπτό χωρίς να εξαντλήσω το… ¼ τετραγωνικού που μου αναλογούσε. Για τόσο κόσμο μιλάμε! Ο καιρός, όπως ήδη έχω γράψει, ήταν ιδανικός για βουτιά και ηλιοθεραπεία και εγώ δεν έχασα την ευκαιρία!

Καθώς είχα χαρεί τον καφέ μου και το πλούσιο πρωινό, ξεκίνησα τα πιο… δυνατά! Cocktails! Μια πολύχρωμη παλέτα ευφάνταστων cocktails από φρέσκα φρούτα έκαναν την εμφάνιση τους δια χειρός… bartenders, οι οποίοι όλο και κάτι νέο είχαν να σου προτείνουν κάθε φορά που σου έλεγαν με νόημα «Περίμενε…» Κυριολεκτικά αφέθηκα στις επιλογές τους! «Δοκίμασε και αυτό» μου έλεγαν συνέχεια και δωσ’ του εγώ να πίνω. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Δε μέθυσα, όμως ένιωσα μια διονυσιακή ευφορία που ανάλογή της σπάνια έχω αισθανθεί. Αυτό το “Sex Οn Congas Βeach” πραγματικά με κέρδισε. Απίστευτη γεύση! Δεν ξέρω τι είχε μέσα αλλά να σας γράψω και την πραγματική μου αλήθεια, δε με ενδιαφέρει… Βέβαια, με το πέρας αυτής της πόσης, άρχισε να με κόβει η πείνα. Γιατί να πάω κάπου αλλού για φαγητό, αφού και εδώ μπορούσαν να μου προσφέρουν ότι πραγματικά ήθελα!

Σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και για επιδόρπιο; Γλυκοί πειρασμοί! Και ενώ το μοναδικό ηλιοβασίλεμα ήταν παρελθόν, ο χορός έδινε και έπαιρνε, το φλερτ και τα κεράσματα είχαν ανάψει και οι αισθήσεις ήρθαν και έγιναν ένα με τη μνήμη! Αξέχαστο κάθε πέρασμα από το Congas… Το πρωί ξύπνησα στην παραλία… Ε, το έζησα και αυτό!

Σχετικά θέματα