Ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ στη Μυτιλήνη

    Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Ξεχωριστός, ανατρεπτικός και με το αστείρευτο χιούμορ που τον διακατέχει, εμφανίστηκε την περασμένη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, απ’ όπου μεταδόθηκε ΖΩΝΤΑΝΑ στην τηλεόραση του ALPHA το Αλ Τσαντίρι Νιουζ!

Ο αγαπημένος «Λάκης» των μικρών και των μεγάλων, σατιρίζοντας την πολιτική επικαιρότητα, έδωσε την ευκαιρία στους Μυτιληνιούς να ζήσουν από κοντά αυτό που «κάθε Τρίτη στις 9» βλέπουν στους δέκτες τους αλλά και να αποσπάσουν ταυτόχρονα μία ξεχωριστή εμπειρία για το πώς πραγματοποιείται μια ζωντανή εκπομπή τέτοιου είδους.

Για 3 ολόκληρες μέρες, το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA (70 και πλέον άτομα!) δούλευε ασταμάτητα σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο του Δημοτικού Θεάτρου ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους!

Ταυτόχρονα, ζωντανές συνδέσεις με το νησί, λάμβαναν χώρα στις εκπομπές του ALPHA, στρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες μάτια στις ομορφιές της Λέσβου!

Ήταν μία εκπομπή που από την αρχή ως το τέλος «μύριζε Λέσβο» με πλάνα από το νησί, τοπικά ρεπορτάζ –με αποκορύφωμα την κα. Στρατούλα Τουρβαλή στην Αγιάσο– και παραδοσιακούς χορούς.

Όσοι το ζήσαμε θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα εναλλακτικό «πάρτι» με άφθονο γέλιο και πολύ κέφι αφού, ακόμα και στα διαλείμματα, η δυνατή μουσική, ο χορός και τα χειροκροτήματα είχαν την τιμητική τους, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι όλο αυτό που «βγαίνει στον αέρα» είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ευχάριστες εκπλήξεις, η παρουσία του Γιάννη Ζουγανέλη και του Λευτέρη Ελευθερίου που έκλεψαν την παράσταση με το υπέρμετρο σαρκαστικό ταμπεραμέντο τους!

Απλός, ευγενικός και σεμνός, ο Λάκης Λαζόπουλος παρέμεινε για ώρα στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου μετά το τέλος της εκπομπής προκειμένου να φωτογραφηθεί με όλους τους θαυμαστές του.

Ήταν αναμφισβήτητα ένα τρίωρο που μας έκανε να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Κυρίως, όμως, ήταν μία «ένεση» προβολής του νησιού, που τόσο έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την υποδοχή των Μυτιληνιών και την ενέργεια που έλαβε από το κοινό, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος της εκπομπής.

Όταν πλέον το Δημοτικό Θέατρο άδειασε και λίγο πριν παραχωρήσει συνέντευξη σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο που βρέθηκε στη Μυτιλήνη γι’ αυτό το λόγο, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Αφροδίτη Σταυράκη και το Foititelia TV για την εμπειρία του από το νησί, τη μέχρι τώρα πορεία του αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στο Foititelia TV καθώς και στιγμιότυπα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ της Τρίτης 8 Απριλίου στο βίντεο παραπάνω…

 

Ένα πολύ όμορφο βίντεο, επίσης, με αποσπάσματα από τα παρασκήνια της εκπομπής στη Μυτιλήνη, μεταδόθηκε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»

Δείτε το εδώ…

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Σεραφείμ Ντούσια για την πολύτιμη βοήθειά του!