Και ο Νάντσιος κουρεύεται στο Κομμωτήριο Prestige με 10€!

Και ο Νάντσιος κουρεύεται στο Κομμωτήριο Prestige με 10€!

    Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τώρα όλοι κουρεύονται στο κομμωτήριο Prestige ΜΟΝΟ με 10€!

Όλο και περισσότερους φοιτητές και νεολαίους –άντρες και γυναίκες– κερδίζει το νέο –μοντέρνο– κομμωτήριο της πόλης που έχει ανοίξει εδώ και λίγους μόλις μήνες για να φέρει νέες προτάσεις στο αντρικό αλλά και το γυναικείο κούρεμα και χτένισμα.

Έχοντας πολυετή πείρα –πάνω από 10 χρόνια– στο χώρο, ο Παναγιώτης Κατηρτζής, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κομμωτήριο για να ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό που σπούδασε και αγαπάει.

Με κέφι και μεράκι, κυρίως όμως με περισσή υπομονή, ανταποκρίνεται στο έπακρο στις απαιτήσεις του πελάτη, ώστε να έχει πάντοτε το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Προτείνει, μάλιστα, νέες ιδέες που συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της μόδας.

Και όλα αυτά, στις φθηνότερες τιμές της αγοράς! «Σκοπός μου δεν είναι να πλουτίσω από αυτή τη δουλειά…» μας είπε με ειλικρίνεια και περισσή μετριοφροσύνη. «Στην κρίση πρέπει όλοι να προσαρμόσουμε τις τιμές μας…».

Ενδεικτικά κάποιες τιμές που θα βρεις στο κομμωτήριο Prestige:

  • Κούρεμα ανδρικό ΜΟΝΟ 10€
  • Κούρεμα γυναικείο (λούσιμο, κούρεμα, φορμάρισμα) ΜΟΝΟ 14€
  • Χτένισμα γυναικείο ΜΟΝΟ 14€
  • Βαφές ΜΟΝΟ από 25€
  • Ανταύγειες ΜΟΝΟ από 30€

Θα το βρεις στη διεύθυνση Ν. Αποστόλη 1Α (μετά το πάρκο της Αγ. Ειρνήνης στην Καβέτσου, στο στενό δεξιά)

Κλείσε ΤΩΡΑ ραντεβού στο τηλ. 22510-43946

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τον –πραγματικά μοντέρνο– χώρο του κομμωτηρίου αλλά και οι… «στιγμές περιποίησης και ομορφιάς» του φοιτητή Κωνσταντίνου Νάντσιου, τον οποίο συναντήσαμε εκεί τυχαία και… φυσικά τον φωτογραφήσαμε!

  • Photo Shooting: Χριστόφορος Σωμαράκης
  • Photo Editing: Χριστόφορος Σωμαράκης
Αυτά τα έχεις διαβάσει;