Η πρεμιέρα του νέου Monkey Loft Edition

Η πρεμιέρα του νέου Monkey Loft Edition

    Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Τον λες private ίσως και λίγο secret αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δηλώνει ευθύς αμέσως την αιτία που δημιουργήθηκε.

Δεν είναι τυχαίο πως ρωτώντας να μας πουν τι ακριβώς θα ακολουθήσει σε αυτό τον χώρο η απάντηση ήταν αινιγματική: «στο σημείο αυτό προσθέστε ερωτηματικά» μας είπαν. Δε θελήσαμε να επιμείνουμε. Άλλωστε ο -κάποτε- όροφος του bowling, inside του αγαπημένου μας Monkey, πάντα αποτελούσε ένα hot new entry στη διασκέδαση της Μυτιλήνης.

Το Monkey Loft Edition, την Τετάρτη που μας πέρασε, φιλοξένησε στις Full HD τηλεοράσεις του και τον γιγάντιο βιντεοπροτζέκτορά του τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μόνπελιε (γουρλίδικος) κάνοντας με αυτό τον τρόπο το opening του ιδιαίτερου αυτού χώρου.

Όχι, όχι, μη βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε ως ένα απλό sports café. Το Monkey Loft Edition  φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτα αυθεντικό playhouse του νησιού –αφού σύντομα θα εξοπλιστεί και με πολλά επιτραπέζια–  αλλά και ένας χώρος που στο μέλλον θα φιλοξενήσει πολλά prive ή public events που αναμένεται να γίνουν το talk of the town.

Stay tuned λοιπόν...

  • Photo Shooting: Χριστόφορος Σωμαράκης
  • Photo Editing: Χριστόφορος Σωμαράκης
Αυτά τα έχεις διαβάσει;