Φωτογραφίες από τις πρόβες του νέου μουσικού σχήματος του Tropicana LIVE

Φωτογραφίες από τις πρόβες του νέου μουσικού σχήματος του Tropicana LIVE

    Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013

Όπως είχαμε υποσχεθεί, βρεθήκαμε στις τελευταίες -πριν την πρεμιέρα- πρόβες του νέου μουσικού σχήματος του Tropicana LIVE στο Κανόνι Θερμής προκειμένου να αποσπάσουμε μερικά κλικς αλλά και να πάρουμε μία ιδέα από το τι να περιμένουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο... Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!

Ο Νίκος Γεναρης, η Γεωργία Μαυρουδή, η Συμεώνη Καραγιάννη, ο Μάριος Ξένος, η Νικολέτα Κωνσταντινίδου και ο Βαγγέλης Πατήλας με τη συνοδεία της ορχήστρας και το χορό της Petya Dimitrova θα αναλάβουν να μας ξεσηκώσουν...

Πρόκειται πραγματικά για ένα σχήμα που όμοιό του δεν έχει περάσει από το νησί στο παρελθόν και έχουμε φυσικά κάθε λόγο να προσδοκούμε μία πρεμιέρα, το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, που θα παραμείνει αξέχαστη.

Υπενθυμίζουμε ότι για τους φοιτητές τις Παρασκευές η φιάλη θα κοστίζει 75 ευρώ ΜΟΝΟ και θα αντιστοιχεί σε 5 άτομα (15 ευρώ/άτομο)Η τιμή αυτή θα ισχύει και για κάθε επόμενη φιάλη και όχι μόνο για την πρώτη.

Τα Σάββατα η φιάλη θα κοστίζει 100 ευρώ, όμως οι φοιτητές θα έχουν και πάλι 20% έκπτωση (δηλαδή 80 ευρώ).

Το ποτό θα κοστίζει 10 ευρώ, με τους φοιτητές να έχουν και πάλι 20% έκπτωση (δηλαδή 8 ευρώ).

Κλείσε ΤΩΡΑ τραπέζι για την πρεμιέρα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου στο τηλ. 6970-042492. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι πολύ περιορισμένες.

Παρακάτω οι φωτογραφίες από τις πρόβες...

  • Photo Shooting: Χριστόφορος Σωμαράκης
  • Photo Editing: Χριστόφορος Σωμαράκης
Αυτά τα έχεις διαβάσει;