11ο Φεστιβάλ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης

11ο Φεστιβάλ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης

    Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ διοργανώνει και φέτος το 11ο Φεστιβάλ της, μία εκδήλωση που πρωτο-ξεκίνησε το 2002.

Φέτος, θα υπάρχουν αγώνες 6 επί 6 στο Euro 2004, 3on3 στην Πλατεία Σαπφούς ως προς τα αθλητικά δρώμενα.

Στα πολιτιστικά δρώμενα μπορούμε να δούμε τουρνουά Τάβλι στην Φιλοσοφία, τουρνουά Tichu στο Garage, τουρνουά PRO στο Marush.

Συγχρόνως, θα υπάρξει ανακύκλωση στην Πλατεία Σαπφούς, συλλογή τροφίμων και ρούχων για την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (εθελοντική ομάδα ενεργών πολιτών που βοηθάει ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη στην Λέσβο), καθώς και μία επιστημονική ημερίδα.

Τέλος, θα πρέπει να δούμε το Vodka POng που είναι παραλλαγή του Beer Pong, αλλά θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά με Vodka στο Monkey Loft Edition, καθώς και μία εκδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας πάλι στο Monkey Loft Edition.

Τέλος, το Φεστιβάλ κλείνει με αποκριάτικο party στο Monkey.

Για τους διαγωνισμούς θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση από το foititelia.gr, θα υπάρχουν αναρτήσεις στο επίσημο group της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, όπως και σε εμφανή μέρη στην πόλη, αλλά και στα τραπεζάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.

Χρυσός χορηγός του Φεστιβάλ είναι το Monkey, μεγάλος χορηγός είναι το Qube Energy Drink, το νέο ενεργειακό ποτό της πόλης, ενώ κεντρικοί χορηγοί είναι η Pizza Fan, το Movieland, η TAXI PLON, η ταβέρνα Κωστάρας, το Μυτονις-Ζουμπούλις Tours, το βιβλιοπωλείο Χατζηδανιήλ και το κατάστημα Easy Buy World.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το www.foititelia.gr

Αυτά τα έχεις διαβάσει;