Παπαδέλλης Mega Electrics: Παράδεισος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στις φθηνότερες τιμές

Παπαδέλλης Mega Electrics: Παράδεισος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στις φθηνότερες τιμές

    Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Πρόκειται πραγματικά για έναν επίγειο παράδεισο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών!

Μία βόλτα εντός του καταστήματος Παπαδέλλης Mega Electrics στην Ερμού 65, ήταν αρκετή για να διαπιστώσουμε πως εκεί υπάρχει ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους!

Τηλεοράσεις όλων των ειδών, Laptop, Home Cinema, ηχοσυστήματα, ηλεκτρικές σκούπες, ψυγεία, καφετιέρες, φούρνοι μικροκυμάτων, σκεύη κουζίνας και ό,τι χρειάζεσαι για το σπίτι υπάρχει στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Παπαδέλλης Mega Electrics και μάλιστα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

Νέο τμήμα μουσικών οργάνων

Κάτι πραγματικά μοναδικό που τράβηξε την προσοχή μας από την πρώτη στιγμή και είμαστε σίγουροι ότι θα τραβήξει και τη δική σου είναι το νέο τμήμα μουσικών οργάνων!

Είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος, το νέο αυτό τμήμα είναι ο χώρος που θα πρέπει οπωσδήποτε να εξερευνήσεις! Πρόκειται για ένα Studio, πλήρως ηχομονωμένο, όπου μπορείς να πιάσεις στα χέρια σου και να «γρατζουνίσεις» το νέο σου μουσικό όργανο!

Ηλεκτρικές, κλασικές και ηλεκτρακουστικές κιθάρες, synthesizer, μπουζούκια, μπαγλαμαδάκια, ενισχυτές και φυσικά ΟΛΑ τα απαραίτητα αναλώσιμα και αξεσουάρ (πένες, χορδές, pedal) είναι εκεί και σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Πρέπει να το δεις… ΑΞΙΖΕΙ!!!

Νέο τμήμα ειδών γυμναστικής

Εκτός όμως από αυτά, το κατάστημα Παπαδέλλης Mega Electrics κάνει ένα ακόμα βήμα, προσθέτοντας στην γκάμα του και πάσης φύσεως όργανα γυμναστικής!

Διαδρόμους, ποδήλατα, βαράκια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να στήσεις το δικό σου γυμναστήριο στο σπίτι και να μη σου κοστίσει ακριβά, θα το βρεις εκεί!

Το «σπίτι» της GO-PRO και των Tablets

Οι action κάμερες έχουν πλέον μπει στη ζωή μας για τα καλά! Οι περισσότεροι -ειδικά οι φίλοι των Extreme Sports- τις χρησιμοποιούν ανελλιπώς για να απαθανατίζουν τις πιο όμορφες στιγμές των δραστηριοτήτων τους…

Το κατάστημα Παπαδέλλης Mega Electrics αποτελεί τον μοναδικό χώρο στην πόλη που διαθέτει όλα τα μοντέλα των καμερών GO-PRO Hero 3 αλλά και των Midland καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ στήριξής τους (για κράνος, τιμόνι μοτοσυκλέτας κ.α.).

Εκεί, όμως, θα βρείτε και τα πιο σύγχρονα Tablets!

iPad, iPad Mini, Samsung Galaxy Tab, καθώς και το νέο Bitmore Tab745 με οθόνη 7’’ πολλαπλής αφής, λειτουργικό Android 4.0 και Multimedia Player το οποίο κάνει θραύση και κοστίζει μόλις 79 ευρώ!

Περισσότερες Τρέχουσες Προσφορές

Αυτή τη στιγμή στο κατάστημα θα βρεις σε προσφορά:

-          Φουρνάκι -> MONO 79€

-          Πλυντήριο Ρούχων -> ΜΟΝΟ 179€

-          Ψυγείο -> ΜΟΝΟ 199€

-          Ηλεκτρική Σκούπα 1750W -> ΜΟΝΟ 29,90€

-          Τηλεόραση LED 19'' -> ΜΟΝΟ 129€

-          Τηλεόραση LED LG 100Hz 32'' -> ΜΟΝΟ 249€ (ΝΕΟ)

Όλα αυτά, φυσικά, με τη γνωστή εγγύηση ποιότητας του Παπαδέλλης Mega Electrics, ενός από τα πιο ιστορικά καταστήματα του είδους στο νησί.

Εσύ, ακόμα κάθεσαι;;;

Θα το βρεις στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, Ερμού 65 – τηλ. 22510-43720

Αυτά τα έχεις διαβάσει;