Σεμινάριο Social Media Marketing στη Μυτιλήνη! Αξιοποίησε τη δύναμη των Social Media και ενίσχυσε την απόδοση της επιχείρησής σου!

Σεμινάριο Social Media Marketing στη Μυτιλήνη! Αξιοποίησε τη δύναμη των Social Media και ενίσχυσε την απόδοση της επιχείρησής σου!

    Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

4.400.000 Έλληνες χρησιμοποιούν το Facebook καθημερινά και 15 εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως έχουν ενεργή παρουσία στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο.

Παρ' όλα αυτά, το 86% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεν διαθέτουν στοχευμένη στρατηγική προσέγγισης του κοινού τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Το σεμινάριο Social Media Marketing, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη το Σάββατο 16 Νοεμβρίου | 16:00 - 20:00 στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο, έχει στόχο να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων, κυρίως του Facebook, προς όφελος της επιχείρησής τους.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

1. Εισαγωγή στα Social Media: Τί είναι η κοινωνική δικτύωση και τι μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή μου; Ποια είναι τα δημοφιλέστερα social networks και πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω αποτελεσματικά;

2. Βασικές αρχές Social Media Marketing: Τι περιλαμβάνει η πλήρης στρατηγική Social Media Marketing; Τι είναι και γιατί χρησιμεύει η στρατηγική περιεχομένου; Ποιες είναι οι βασικές αρχές διαχείρισης των κοινωνικών δικτύων;

3. Facebook: Πώς να δημιουργήσω μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κατάλληλου περιεχομένου για το Facebook και ποιοι οι τρόποι δημοσίευσης; Πώς να διαχειριστώ τη Facebook σελίδα μου και πώς να αξιοποιήσω τα στατιστικά στοιχεία που προσφέρει; Facebook advertising: Πώς να δημιουργήσω και να διαχειριστώ αποτελεσματικά μια διαφημιστική καμπάνια στο Facebook;

4. Διαδραστική ενότητα (Workshop)

Στο πρόγραμμα έχει προβλεφθεί διάλειμμα για καφέ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Κυριακή Ιατροπούλη, Social Media Strategist και Community Manager, με πολυετή εμπειρία στο Social Media Marketing, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κόστος συμμετοχής είναι:

Γενική: 40€

Φοιτητική: 30€

Προπώληση: Eyecom, Movieland Mitilini (Μυτιλήνης), Profil Adv. Heliotrope Boutique and Resort Hotels

Επικοινωνία: 6979102196

*ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ*