«Χαρτί και Μολύβι» - Το νέο χαρτοπωλείο της πόλης!

«Χαρτί και Μολύβι» - Το νέο χαρτοπωλείο της πόλης!

    Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014

Ωραίες οι γιορτές και ιδίως αυτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Όλα τα ωραία, όμως, κάποτε τελειώνουν (τουλάχιστον έτσι λένε) και έρχονται τα… βαρετά αλλά απαραίτητα!

Μετά τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και τον Άγιο Βασίλη, αναγκαίο «κακό» για όλους τους «συνεπείς» φοιτητές, είναι η εξεταστική!

Ξέρω… θα σκέφτεσαι κι εσύ «Πωωω, ποιός διαβάζει πάλι…». Κι όμως… Η εξεταστική περίοδος μπορεί να αλλάξει όψη, αρκεί να τη δεις αλλιώς!

Πώς; Ας πούμε σαν μια ευκαιρία να αγοράσεις καινούρια μολύβια, τετράδια, στυλό και κάθε λογής χαρτικά, από το νέο χαρτοπωλείο της πόλης!

Ναι, καλά κατάλαβες! Μιλάω για το «Χαρτί και Μολύβι» που άνοιξε πριν λίγες μέρες στην οδό Ηλία Βενέζη 11 -ο δρόμος που κατεβαίνει από την αστυνομία προς το γήπεδο;;; Εκεί που είναι και η Energy Savers του Δημήτρη Χιωτέλλη!

Εκεί, λοιπόν, θα βρεις τα πάντα!

Σχολικά είδη, είδη δώρων, γραφική ύλη, χαρτικά, είδη οργάνωσης γραφείου, λογιστικά έντυπα και αναλώσιμα κάθε λογής! Και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ξέρω, ξέρω… είσαι απ’ αυτούς που βαριέεεεεσαι να πας ως εκεί! Στάσου! Μη βιάζεσαι! Το «Χαρτί και Μολύβι» έχει τη λύση και για σένα:

Παίρνεις τηλέφωνο στο 22513 - 00574 παραγγέλνεις τα χαρτικά που θέλεις και στα φέρνουν στο σπίτι χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;

Άλλο ένα «θεματάκι» που θα αντιμετωπίσεις στην εξεταστική είναι οι δεκάδες φωτοτυπίες! Εξεταστική χωρίς φωτοτυπίες γίνεται; Δύσκολο!

Μην αγχώνεσαι ούτε γι’ αυτό! Το «Χαρτί και Μολύβι» διαθέτει το πιο σύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα για φωτοτυπίες και εκτυπώσεις, έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε μέγεθος A4/A3 σε τιμές ΣΟΚ (από 0,05€/σελίδα).

Μήπως δεν είσαι φοιτητής αλλά επαγγελματίας; Το Χαρτί και Μολύβι είναι και για σένα!

Με εμπειρία και γνώση στο design οι αρμόδιοι του καταστήματος αναλαμβάνουν τη σχεδίαση  επαγγελματικών καρτών, αφισών και εντύπων. Από την σύλληψη της ιδέας, την δημιουργία του εικαστικού μέχρι και την υλοποίηση της!

Δες παρακάτω μερικές εικόνες από τα εγκαίνια του καταστήματος, πριν λίγες μέρες...

  • Photo Shooting: Παύλος Σαλαβός
  • Photo Editing: Χριστόφορος Σωμαράκης