Κοντά μας και φέτος η Plaz με εναλλακτική κουζίνα που μυρίζει καλοκαίρι...

Κοντά μας και φέτος η Plaz με εναλλακτική κουζίνα που μυρίζει καλοκαίρι...

    Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Συντονίσου στην πόλη σου και βρες το summer mood στην famous Plaz «Τσαμάκια», μόλις μερικά μέτρα από την προκυμαία, εκεί όπου και φέτος κυματίζει η γαλάζια σημαία! Πιάσε θέση στους αναπαυτικούς καναπέδες και τις comfortable πολυθρόνες και απόλαυσε μερικά από τα πιο hot πιάτα που σερβίρονται αυτή την ώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για φαγητό στην «Plaz».

Εμείς τα δοκιμάσαμε και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι τη διαφορετικότητα στη γεύση. Δεν αντισταθήκαμε στις ζουμερές πένες με τις αντζούγιες, τις ελιές και την κάπαρη. Ούτε προφανώς αφήσαμε να μείνει τίποτα από την καλοκαιρινή σαλάτα κηπουρού. Μάθαμε, μάλιστα, πως για τους… εναλλακτικούς στις γευστικές προτιμήσεις υπάρχουν και τα Vegetarian Burgers.

Να μην ξεχάσω, επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, στο μέσον του τραπεζιού δέσποζε και μια Grande ποικιλία, ιδανική για την μπύρα μας η οποία δε σταματούσε να ρέει.

Για το τέλος αφήσαμε την πιο αφράτη βάφλα –χωρίς καμία υπερβολή– που έχουμε φάει ποτέ, με παγωτό σοκολάτα που έλιωνε πάνω της, όπως εμείς όταν την γευόμασταν...

Αυτά τα έχεις διαβάσει;