Μικροί Αϊνστάιν: Το νέο φροντιστήριο «Εναλλακτικής Εκπαίδευσης» που κάνει κυριολεκτικά τη μάθηση… παιχνίδι!

Μικροί Αϊνστάιν: Το νέο φροντιστήριο «Εναλλακτικής Εκπαίδευσης» που κάνει κυριολεκτικά τη μάθηση… παιχνίδι!

    Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μου περιέγραφαν κάτι που έμοιαζε με σχολείο, όμως δεν είχε τα στενά πλαίσια που ορίζει το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Μου είπαν πως μέσα από εκεί προάγεται η δημιουργία, προωθείται η ενδοσκόπηση. «Δημιουργική απασχόληση», σκέφτηκα κι όμως δεν ήταν ούτε αυτό.

Το νέο φροντιστήριο εναλλακτικής εκπαίδευσης «Μικροί Αϊνστάιν» για παιδιά από 3,5 έως 12 ετών δεν είναι μια συνηθισμένη προσέγγιση της εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση εδώ διαφέρει εντελώς από τα συνήθη δεδομένα αφού τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω δράσεων, γεγονός που κάνει το παιδί, όχι μόνο να μη μισήσει τη μάθηση, όπως συνήθως γίνεται με το σχολείο, αλλά αντιθέτως να τη λατρέψει, αφού θα τη συνδυάσει με το αγαπημένο του «σπορ», το παιχνίδι.

Το νέο φροντιστήριο εναλλακτικής εκπαίδευσης «Μικροί Αϊνστάιν», διαφοροποιείται από τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, καθώς ακολουθείται συγκεκριμένο πλαίσιο ύλης για το κάθε μάθημα ενώ οι γονείς γνωρίζουν το ακριβές αντικείμενο που θα ασχοληθεί το παιδί την κάθε εκπαιδευτική ώρα.

Τα παιδιά διδάσκονται μουσική, γνωρίζουν το θεατρικό παιχνίδι, οξύνουν την καλλιτεχνική τους δημιουργία με κατασκευές και εικαστικά όπως ζωγραφική, συμμετέχουν σε βιωματικές ομάδες, ενώ συστήνονται με τον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και μαθαίνουν αγγλικά.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου.

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 6947 - 048300

Αυτά τα έχεις διαβάσει;