Και για μεζεδάκια με καλό κρασί, κρητική τσικουδιά και ουζάκι φέτος στο Ζουμπούλι του κυρ. Χρήστου

Και για μεζεδάκια με καλό κρασί, κρητική τσικουδιά και ουζάκι φέτος στο Ζουμπούλι του κυρ. Χρήστου

    Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και είναι έτοιμο πλέον να παραδώσει τη σκυτάλη στον χειμώνα.

Τα καλοκαιρινά ταβερνάκια έχουν δώσει τη θέση τους στα ζεστά κουτούκια και έτσι, το πιο παραδοσιακό κουτούκι της πόλης, δεν θα μπορούσε να μην έχει και φέτος τον πρώτο λόγο!

Το αγαπημένο σε όλους μας Ζουμπούλι, λοιπόν, άνοιξε και πάλι μετά το καλοκαιρινό διάλλειμα, ανανεωμένο, πιστό στο ραντεβού του μαζί μας, στη γνωστή θέση… στα Λαδάδικα!

Εδώ και 35 χρόνια το Ζουμπούλι μας συντροφεύει και μας διασκεδάζει! Έχει καταφέρει να κερδίσει χρυσό βραβείο σε διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας, αλλά κυρίως έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων μας!

Φέτος, μάλιστα, ο υπεύθυνος όλου αυτού του εγχειρήματος, ο γνωστός σε όλους μας κυρ’ Χρήστος, μας επεφύλασσε και μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη…

Στον κατάλογο δίπλα στα αγαπημένα μας πιάτα, περιλαμβάνονται και νέες ποικιλίες με μεζεδάκια τα οποία μπορούν να συνοδευτούν με καλό κρασί, κρητική τσικουδιά ή ουζάκι!

Εμείς πήγαμε, καθίσαμε δίπλα στην θαλπωρή του τζακιού και με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής, απολαύσαμε τις δοκιμασμένες παραδοσιακές αλλά και τις νέες γεύσεις του και… σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Και αυτό τον χειμώνα, λοιπόν, για καλό φαγητό, μεζεδάκια κάθε λογής, καλό κρασί, κρητική τσικουδιά ή ουζάκι, το Ζουμπούλι του κυρ’ Χρήστου στα Λαδάδικα είναι μονόδρομος!

Α, το πιο βασικό… Μην πάρετε μαζί σας πολλά χρήματα, δεν θα σας χρειαστούν! Οι τιμές είναι πραγματικά ασυναγώνιστες!