Ραντεβού στα «Καρντάσια»

Ραντεβού στα «Καρντάσια»

    Τετάρτη, 25 Μαίου 2016

«Κάτσε καρντάσι μου» μου φώναξαν γνέφοντάς μου να περάσω το κατώφλι στον αριθμό 44 της οδού Χριστουγέννων, στον δεξί λιμενοβραχίονα. Έστρωσαν δίπλα στην θάλασσα και ξεκίνησαν να σερβίρουν.

Πρώτα φέραν το κρασί. «Τα Καρντάσια» μου είπαν «είναι οι "αδερφικοί φίλοι" και το κρασί βοηθά τους φίλους να έρχονται κοντά, να γίνονται αδερφικοί».

Δυνατή η φιλία και της Άννας με τον Μιχάλη. Μαζί ξεκίνησαν 2 περίπου χρόνια πριν να μετουσιώνουν το μεράκι τους για την δουλειά σε έναν χώρο με χαρακτήρα, όμορφα διακοσμημένο και φιλόξενο, κερδίζοντας μέρα με την μέρα όλο και περισσότερους λάτρεις της κουζίνας τους.

Το σημείο ιδανικό για φρέσκο ψαράκι και εκλεκτά θαλασσινά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως αν τους ζητήσεις πίτσα ή ζυμαρικά θα σου πουν όχι. Σε κάθε περίπτωση θα ενθουσιαστείς.

Για τα μαγειρευτά όσοι τα δοκίμασαν μας είχαν πει τα καλύτερα... Μμμμμ, είναι πράγματι πεντανόστιμα και από φρέσκα, αγνά υλικά. Εκεί βασίζεται άλλωστε η κουζίνα τους.

Όλα όσα μπαίνουν σε αυτήν φροντίζουν να είναι διαλεγμένα με προσοχή ώστε να αποδίδουν το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

Το μενού τους φρόντισαν να καλύπτει κάθε γαστρονομική προτίμηση ενώ κύριο μέλημά τους είναι κάθε συνταγή να δημιουργεί πολλαπλές «εκρήξεις» στον ουρανίσκο.

Προτιμήστε «Τα Καρντάσια» κάθε Τρίτη και Τετάρτη για να απολαύσετε τους μεζέδες σας με ζωντανή ελληνική μουσική.

Εμείς φωτογραφίσαμε κάποια από τα λαχταριστά πιάτα τους και σας τα παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δεξιός Λιμενοβραχίονας, οδός Χριστουγέννων 44 – Τηλ. 22510 - 41444

Παραγγείλτε Online από το Φαγί.gr. Αν είσαι φοιτητής ή στρατιωτικός πληκτρολόγησε τη λέξη foititis ή τη λέξη stratiwtikos, αντίστοιχα, στο πεδίο «κωδικός κουπονιού» στο καλάθι και κέρδισε έκπτωση 10% στο σύνολο της παραγγελίας σου!
 
  Η σελίδα μας στο Facebook "ΕΔΩ"

Αυτά τα έχεις διαβάσει;