Πάρκο Alea House - Η «ζεστή» άφιξη στο μέσον του χειμώνα

Πάρκο Alea House - Η «ζεστή» άφιξη στο μέσον του χειμώνα

    Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

To ΠΑΡΚΟ Alea House δεν είναι μία ακόμη άφιξη στην Μυτιλήνη.

Στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, το γνωστό Πάρκο(Το) που αγαπήθηκε, ανακαινίστηκε -για την ακρίβεια άλλαξε ριζικά- και μας υποδέχεται υπό νέα διεύθυνση, προσφέροντάς μας κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό.

Premium ποικιλία καφέ, 5 cocktails με την δική τους υπογραφή και πιάτα για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε επιθυμία, γιατί ως γνωστόν «περί ορέξεως...».

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ σκέφτομαι εφεξής το πρωινό μου ξύπνημα να το κάνω  νωρίτερα γιατί όσο και να το πεις μια βόλτα από το Πάρκο Alea House για πρωινό επιβάλλεται. Είδα που το σέρβιραν στον διπλανό και σκέφτηκα «πού παω μόνο με τον καφέ μου;»

Και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας όμως, πού νομίζετε πως θα με βρίσκετε; Πιάτα φτιαγμένα με γούστο από τον έμπειρο σεφ που φροντίζει να κάνει ιδιαίτερες για τον ουρανίσκο μας, ακόμη και τις πιο απλές συνταγές. Εδώ, ούτε οι γλυκατζήδες μένουν παραπονεμένοι γιατί η γλυκιά βάφλα, με ή χωρίς παγωτό, είναι η γευστική τους εξειδίκευση στο section «επιδόρπια» του καταλόγου.   

Τώρα για τον χώρο, τι να σας πω; Γουστόζικος, φωτεινός, με το ξύλο να παίζει κυρίαρχο ρόλο και να θυμίζει σε κάποιες γωνιές το καθιστικό ενός φιλόξενου σαλέ. Τόσο ωραία είναι που δε θέλω να σηκωθώ απ' τον καναπέ μου. Το τζάκι «καίει» και τον υπόλοιπο χειμώνα εμένα θα με βρείτε εκεί με την παρέα μου παίζοντας επιτραπέζια και πίνοντας... κούπες ζεστού καφέ.

Πάρκο Αγ. Ειρήνης

Τηλέφωνο: 22510 - 34510

Facebook Page

  • Κείμενο: Κωνσταντίνος Σπυριδάκος
  • Photo Shooting: Λεωνίδας Καλουτζής
  • Photo Editing: Λεωνίδας Καλουτζής
Αυτά τα έχεις διαβάσει;