Άνοιξε το Palataki στη Θερμή

Άνοιξε το Palataki στη Θερμή

    Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Ένας πολύ όμορφος χώρος, γεμάτος πράσινο, μυρωδιές καλοκαιριού και ευχάριστους ανθρώπους εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θερμή Μυτιλήνης.

Το Palataki -όνομα και πράγμα- που με περισσό μεράκι δημιούργησαν η Τώνια και ο Νίκος, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την προηγούμενη Τετάρτη, με πλήθος κόσμου να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των εγκαινίων, προκειμένου να απολαύσει τα μοναδικά εδέσματα και ποτά του καταστήματος υπό τις μουσικές επιλογές του DJ Sera και του Νίκου Γιαννάκα που ήταν στα decks.

Πρόκειται για έναν χώρο που τα συνδυάζει κυριολεκτικά όλα. Κατάλληλος για καφέ, για χαλαρό ποτό δίπλα στη θάλασσα, για φαγητό (δοκιμάστε οπωσδήποτε την λαχταριστή πίτσα που σίγουρα όμοιά της δεν έχετε γευτεί καθώς και τα απολαυστικά pancakes που ήδη κάνουν θραύση), ακόμα και για διαμονή στα διαμερίσματα που περιλαμβάνει το «συγκρότημα».

Στα plus του Palataki, ο παιδότοπος! Πάρτε μαζί το παιδάκι σας και αφήστε το να παίξει ξένοιαστα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ασφάλεια αφού υπάρχει εκεί ειδικευμένο προσωπικό για τη φύλαξή του! Εκεί υπάρχει ένα πελώριο φουσκωτό κάστρο –βλ. φωτογραφίες παρακάτω- που πραγματικά θα το ξετρελάνει!

Εμείς πήγαμε και… ξαναπήγαμε, μέχρι που το κάναμε καθημερινό μας στέκι! Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και ευχόμαστε από καρδιάς στο Palataki, καλές δουλειές!

Θα το βρείτε στην Θερμή, απέναντι ακριβώς από το παλιό ξενοδοχείο Σάρλιζα, στην διασταύρωση Μανταμάδου – Αγ. Ραφαήλ.

Σύντομα και με δυνατότητα Delivery τηλεφωνικά και στο Φαγί.gr!

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 22510-71300

Social Media: Facebook

 

Αυτά τα έχεις διαβάσει;