ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσφορά για ριζική αποτρίχωση με LASER και αυξητική χειλιών με υαλουρονικό από δερματολόγο στη Μυτιλήνη!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσφορά για ριζική αποτρίχωση με LASER και αυξητική χειλιών με υαλουρονικό από δερματολόγο στη Μυτιλήνη!

    Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Τόσο η οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας, όσο και η διόρθωση τυχόν ανομοιόμορφων ή πολύ μικρών χειλιών, παίζουν σημαντικό ρόλο στην καλή ψυχολογία της γυναίκας, κάνοντάς τη να νιώθει όμορφη και ξεχωριστή.

Το σημαντικότερο απ’ όλα, ωστόσο, είναι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να βλάψουμε στο παραμικρό την υγεία του δέρματός μας. Αυτό προϋποθέτει, όμως, τον σωστό χειρισμό της εκάστοτε περίπτωσης από κάποιον ειδικό και έμπειρο στο είδος καθώς και την χρήση αξιόπιστων και δοκιμασμένων υλικών και μηχανημάτων!

Ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος, κ. Γιώργος Παλαιολόγος, μέλος της Βρετανικής ένωσης δερματολόγων, μαζί με την συνεργάτιδά του Κατερίνα, προσφέρουν τώρα τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις κι εσύ ριζική αποτρίχωση με το κορυφαίο Laser τύπου «Αλεξανδρίτη», καθώς και να αυξήσεις το μέγεθος των χειλιών σου με χρήση υαλουρονικού, του πιο ενδεδειγμένου και ασφαλή τρόπου, με την εγγύηση των πιο ποιοτικών υλικώνχωρίς να σου κοστίσει ακριβά

Κάνε αποτρίχωση σε πόδια, total μπικίνι, bikini (Brazilian), μασχάλες, πρόσωπο ή αύξησε το μέγεθος των χειλιών σου με την αξιοπιστία του ειδικού!

Super Νέο!

Τώρα στο ιατρείο του κ. Γιώργου Παλαιολόγου αναλαμβάνουν και καθαρισμό προσώπου με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, επίσης στις πιο οικονομικές τιμές!

Κάλεσε στο 22510-46322 ή στο 6936-386991, κλείσε ραντεβού και επωφελήσου από την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσφορά στην αποτρίχωση με laser: Για κάθε εφαρμογή Laser αποτρίχωσης, το άνω χείλος ΔΩΡΕΑΝ!

Αυτά τα έχεις διαβάσει;