ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές για αποτρίχωση με LASER και καθαρισμό προσώπου στη Μυτιλήνη!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές για αποτρίχωση με LASER και καθαρισμό προσώπου στη Μυτιλήνη!

    Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Η οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας αποτελεί επίτευγμα των τελευταίων ετών με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η χρήση συστημάτων λέιζερ προκειμένου να εξαλειφθούν οι ανεπιθύμητες τρίχες από διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης (ξύρισμα, κερί, κρέμες, ηλεκτρόλυση) είναι αναποτελεσματικές όσον αφορά στην εξάλειψη του προβλήματος και πολλές φορές συνοδεύονται από ανεπιθύμητες ενέργειες (θυλακίτιδα, έγκαυμα, πόνος).

Η αποτρίχωση με λέιζερ προσφέρει οριστική, ασφαλή και γρήγορη λύση.

Ωστόσο, η ορθή χρήση του laser από ειδικούς, αποτελεί το Α και το Ω, όχι μόνο στην επίτευξη τέλειου αποτελέσματος αλλά και στην εξασφάλιση της υγείας του δέρματος.

Ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος, κ. Γιώργος Παλαιολόγος, μέλος της Βρετανικής ένωσης δερματολόγων, μαζί με την συνεργάτιδά του Κατερίνα, προσφέρουν τώρα τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις κι εσύ ριζική αποτρίχωση με το κορυφαίο Laser τύπου «Αλεξανδρίτη» στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς!

Κάνε κι εσύ αποτρίχωση σε Πόδια, Total μπικίνι, Bikini (Brazilian), μασχάλες, πρόσωπο με την αξιοπιστία του ειδικού, δερματολόγου - αφροδισιολόγου κ. Γιώργου Παλαιολόγου στις πιο φθηνές τιμές και με το καλύτερο μηχάνημα!

Super Νέο!

Τώρα στο ιατρείο του κ. Γιώργου Παλαιολόγου αναλαμβάνουν και καθαρισμό προσώπου με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, επίσης στις πιο οικονομικές τιμές!

Κάλεσε στο 22510-46322 ή στο 6936-386991 και ρώτησε για τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές στην αποτρίχωση με laser αλλά και έκπτωση στον καθαρισμό προσώπου!

 

Διεύθυνση ιατρείου: Καβέτσου 44

Website: www.lesvosbotox.com

Αυτά τα έχεις διαβάσει;