Πείτε στο φίλο σας πως είναι «γαϊδούρι», μέσω της τούρτας γενεθλίων του

Πείτε στο φίλο σας πως είναι «γαϊδούρι», μέσω της τούρτας γενεθλίων του

    Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2011

Η τούρτα είναι ίσως η πιο απαραίτητη «έκπληξη» σε ένα φίλο ή μία φίλη που έχει γενέθλια. Ιδίως στους φοιτητικούς κύκλους, ο εορτάζον θεωρεί πλέον αυτονόητο ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με την τούρτα του αφού γι' αυτό θα φροντίσουν οι φίλοι του… Πάντα, βέβαια, η ρύθμιση του θέματος γίνεται «off the record» για να μη χαλάσει και η… έκπληξη!

Κατά πόσο όμως αποτελεί πραγματική έκπληξη κάτι το αναμενόμενο; Μάλλον καθόλου! Θα μου πείτε «και τι, να μην πάρουμε τούρτα; γίνονται γενέθλια χωρίς τούρτα;» Φυσικά και όχι! Γίνονται όμως γενέθλια με μία απρόσμενη, ασυνήθιστη και -γιατί όχι- ξεκαρδιστική τούρτα! Και τότε, αποτελεί έκπληξη (ευχάριστη ή δυσάρεστη)!

Το «Φλοκάκι» δίνει τη λύση…
Αυτή ακριβώς την πρόταση μας έκανε το ζαχαροπλαστείο «Φλοκάκι» στην κεντρική αγορά -Ερμού 70, έναντι Beauty Center- την οποία και βρήκαμε εξαιρετικά διασκεδαστική και πρωτότυπη…

Τι εννοούμε;
Είναι απλό… Έστω ότι ο φίλος σας -που σε λίγες μέρες μεγαλώνει κατά έναν χρόνο- είναι «ρεμάλι» και γυρίζει κάθε βράδυ στο σπίτι του τύφλα έχοντας πιει μόνος του ένα μπουκάλι βότκα… Του έχετε πει 500 φορές ότι δεν είναι σωστό αλλά εκείνος σας γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Μπορείτε να πάρετε το αίμα σας πίσω, προσφέροντάς του τη μέρα των γενεθλίων του μία τούρτα σε σχήμα… βότκας! Αν πάλι αδιαφορεί μονίμως και -κοινώς- συμπεριφέρεται σαν «γαϊδούρι», μπορείτε να του πείτε -με τρόπο- να αλλάξει συμπεριφορά, κάνοντάς τον «ρεζίλι» με μία τούρτα σε σχήμα… γαϊδουριού!

Φυσικά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θέλετε να δείξετε την αγάπη σας με κάποιον τρόπο στον φίλο ή τη φίλη σας που γιορτάζει... ή γιατί όχι, να κάνετε καμάκι εκπλήσοντάς τον/την -ελπίζουμε- ευχάριστα... Τότε μπορείτε να της προσφέρετε μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς! Ρομαντικό, έτσι;

Εμείς, βρεθήκαμε στο Φλοκάκι και φωτογραφίσαμε για εσάς μερικές από τις πρωτότυπες τούρτες που ήταν διαθέσιμες εκείνη την ώρα… Ανατρέχοντας, όμως, στη φωτογραφική μας Database, βρήκαμε και κάποιες φωτογραφίες από τούρτες -δια χειρός «Φλοκάκι»- που μας έχουν στείλει στο παρελθόν οι… παθόντες (βλ. παρακάτω)!

Και τώρα το καλύτερο…
Αν είστε φοιτητές -το έτος δεν παίζει ρόλο- έχετε και έκπτωση 20% (για οποιαδήποτε τούρτα, απλή ή πρωτότυπη)!

Αν λοιπόν τα γενέθλια του κολλητού σας πλησιάζουν επικίνδυνα, περάστε μία βόλτα από το Φλοκάκι (στην Ερμού) ή ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 22510 28588!

Σε περίπτωση που θέλετε κάτι εξειδικευμένο (όπως τα παραδείγματα στο παρόν άρθρο) απλώς πείτε την ιδέα σας στο Φλοκάκι και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους!

Δες εδώ περισσότερα για το Φλοκάκι και τα λαχταριστά γλυκίσματα που μπορείς να βρεις μόνο εκεί!

  • Photo Shooting: Χριστόφορος Σωμαράκης
  • Photo Editing: Χριστόφορος Σωμαράκης
Αυτά τα έχεις διαβάσει;