Πάρτυ γνωριμίας foititelia.gr! Επικράτησε το αδιαχώρητο!

Πάρτυ γνωριμίας foititelia.gr! Επικράτησε το αδιαχώρητο!

    Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2006

Πέρασε κι αυτό αφήνοντάς μας χώμα στην κυριολεξία! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπόρεσα με τίποτα χτες να συντάξω και να ανεβάσω το παρόν άρθρο για το πάρτυ παρ' όλες τις προσπάθειές μου (στο τέλος με πήρε ο ύπνος στο πληκτρολόγιο)! Και τώρα βέβαια δεν είμαι καλύτερα! Όλα γυρίζουν ακόμα και καταβάλω τεράστια προσπάθεια αυτή τη στιγμή για να μπορέσω να περιγράψω κάπως τα χθεσινά τεκταινόμενα!

Πάμε να δούμε...

Μαζευτήκαμε λοιπόν πάρα πολλά μέλη του site χτες στο πάρτυ γνωριμίας μας στο Caldo Lounge Cafe καθώς ήταν πολύ μεγάλη η ανταπόκρισή σας και θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως γι' αυτό γιατί το site αυτό συνεχίζει να λειτουργεί και να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί, μόνο με τη δική σας συμβολή και υποστήριξη.

Με τη μουσική ευθύνη των DJ El Nino και τον καταπληκτικό V-Sag, απογειωθήκαμε κυριολεκτικά, χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς, (για να προσγειωθούμε ή μάλλον να γειωθούμε το πρωί, αφού γίναμε ένα με το πάτωμα!) Γνωριστήκαμε μεταξύ μας αρκετά μέλη για να μπορούμε να τα λέμε και πιο οικεία και άνετα και να μην είμαστε τόσο στην απόλυτη απροσωπία.

Το μαγαζί γέμισε από νωρίς και παρέμεινε κατάμεστο σχεδόν μέχρι το κλείσιμο με το κέφι να χτυπάει κόκκινο!

Μαζί μας ήταν και οι νικητές του διαγωνισμού για τη χθεσινή βραδιά (oliviak, kanibalos, lefos21, Takaros και Seigon) που είχαν κερδίσει από ένα μπουκάλι σε Reserve τραπέζι καθώς και πολλά ακόμα αγαπημένα μέλη μας, όπως οι Augotaraxos, Paintball, Thalis, morfeas, Claudine, Kallitsa, flora, Christos84, joy, Tsikou, nikol, alkminio, anna, vagelislar, nikolis, zak, arabe, ilias, vasileios και πολλοί πολλοί άλλοι (ξεχνάω αρκετούς αυτή τη στιγμή αλλά είμαι κομμάτια :-[ ), που τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την υποστήριξή τους! Στην παρέα μας ήταν επίσης και η πολυγαπημένη μας στριμμένη συντονίστρια που ακούει στο όνομα "Ποπη" ή όπως θα την ξέρετε οι περισσότεροι "kaneko" της οποίας το έργο είναι πάρα πολύ σημαντικό και την ευχαριστώ γι 'αυτό.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε το Caldo που ήταν αρκετά απλόχερο στηρίζοντάς μας χτες και κάνοντάς μας λιώμα!

Πάντα τέτοια να έχουμε και να περνάμε όσο πιο καλά γίνεται!